Scroll to top

За нас


Курсове, обучения, мениджмънт и администрация

01.

Консултация

Преди записване се провежда задължителна консултация за избраните курсове и бъдещото кариерно развитие.

02.

Обучение

Описва се пътека за провеждане на обучението като се съобразяват целите на курсиста.

03.

Кариера

След завършаване на обучението, успешните кандидати се препоръчват на водещи компании.

04.

Успех

При успешно интервю - започвате работа в съответната компания.

Services

UAcademy

КОИ СМЕ НИЕ?

Събрахме се и започнахме нашата дейност през 2015 г., водени от желанието да предложим качествено и целенасочено обучение, отговарящо на нуждите на българския и международния пазар.

Екип

Ние сме екип от млади и опитни професионалисти, които предлагат обучения по съвременни технологии, отговарящи на нуждите на бизнеса в България. Ограниченията и пропуските в общообразователните програми възпрепятстват създаването на способностите, търсени от работодателите, а бъдещите софтуерни специалисти са изправени пред реалната нужда от център за качествено и целенасочено развитие на своите знания и практически умения.

Водени от желанието си да отговорим на тази необходимост, ние обединихме усилията, опита и ентусиазма си, за да поставим началото на UAcademy.

Академията

Академията разполага с 3 зали, разположени в центъра на София, в които се провеждат различни курсове, като Java, PHP, Database, Софтуерно тестване, Основи на дизайна и други, както и редица безплатни семинари по различни актуални теми от света на софтуерните технологии.

Предлагаме също корпоративни обучения, като нашите услуги са предпочитани от някои от най-големите представители на бизнеса в България.

Обучения

Нашите обучения и семинари са в основата на успешното развитие на много български специалисти. Настоящите и бъдещите ни проекти са свързващото звено между успешните представители на бизнеса в страната и бъдещите специалисти, които искат да се развиват в сферата на софтуерните технологии.

Различните ни курсове ни са адаптирани към всякакви възрастови групи − ние предлагаме обучения, подходящи както за хора в активна възраст, търсещи своята реализация, така и за деца, ученици и студенти.

Нашите курсове са подходящи за всички, проявяващи интерес към софтуерните технологии − както за хора без първоначален опит, така и за специалисти, които искат да усъвършенстват и обогатят своите познания в конкретна насока.

Лектори

Лекторите ни са доказани в своята област професионалисти и участници в редица престижни семинари, конференции и други технически събития.

Ние сформираме приятна и мотивираща среда за обучение, в която всеки участник да развие и усъвършенства своите способности и да добие необходимата увереност за успешното си професионално развитие.

Партньори

Приятелство и подкрепа

Корпоративни партньори

Добри партньори за развитие и подкрепа.

ICN.Bg e българска хостинг компания с над 14 години опит, която успешно се наложи като надежден партньор за своите клиенти по цял свят. Компанията предоставя безплатна хостинг услуга за 12 месеца за всички курсисти на UAcademy, за да подобрят своите знания и умения онлайн.

Запознайте се с нас

Какво казват успешните курсисти за UAcademy

Добра академия с нова визия и високо качество на обучението

— Алексей Младенов

Junior Java Developer

Препоръчвам курсовете от UAcademy, защото подготвят курсистите за реална работа среда - на теория и практика.

— Теодора Вутева

Junior PHP Developer

Новини и обучения

Запишете за да получавате новини за курсове и обучения