Scroll to top

Новини


UACADEMY

Интервю за работа – десет въпроса с уловка

Интервю за работа – десет въпроса с уловка

Въпроси, задавани на интервю за работа – 10 въпроса, за които да се подготвите на интервюто…

support октомври 17, 2018
Интервю за работа – Цели

Интервю за работа – Цели

Няколко важни съвета и правила за успешната ви подготовка при интервю за работа. Успешният…

support октомври 17, 2018