Scroll to top
Обратно
Marketing Безплатен Предстоящи групи

Защо да стана маркетинг специалист? – 9 февруари 2019

  • Цена: БЕЗПЛАТНО

  • Продължителност: 1 час + продължение

  • Вид: Семинар

Scroll

За семинара

Провежда се на: 09.02.2019 г. (събота) от 13:00 до 15:00 часа.
Цена: БЕЗПЛАТНО
Краен срок за записване: 08.02.2019 г. (възможно е местата да бъдат запълнени преди тази дата)

Включете се в безплатния семинар "Защо да стана маркетинг специалист?", организиран от UAcademy. Научете всичко за маркетинга и началото на успешната си кариера!

Искате ли да станете част от най-бързо развиващата се индустрия сега?
Семинарът „Защо да стана маркетинг специалист?“ е подходящ за всеки, който иска с лекота да усвои основите на бизнес стратегиите, които изграждат качествените брандове. Стъпка по стъпка, ще бъдат разгледани етапите на всеки маркетингов план, както и важните моменти в търсенето и предлагането на стоки и услуги. Ще бъде обобщена и програмата за настоящия курс по Маркетинг, за да можете лесно да прецените дали това обучение е подходящо за вас.

ЗАПИШИ СЕ

ПРЕПОДАВАТЕЛ

Диана Димитрова е художник и режисьор по образование и маркетолог по призвание. Работи в сферата на маркетинга от 7 години, като е била част от маркетинг екипите на най-голямата галерия за съвременно българско изкуство „Европа“, най-голямата платформа за късометражно кино „Кинематограф“, марка номер едно на бирения пазар „Каменица“ и „Национална лотария“. Работила е и по частни проекти, свързани с култура и образование, както и като маркетинг консултант по проекти, свързани със софтуер и околна среда.

Цена и продължителност
Стартира на: 09.02.2019 г. (събота) от 13:00 до 15:00 часа - общ хорариум 1 час. Цена: БЕЗПЛАТНО.
Краен срок за записване: 08.02.2019 г. (възможно е местата да бъдат запълнени преди тази дата)

ЗАПИШИ СЕ

Заявка за записване

(или уведомяване за нова група)

Отговори на

Често задавани въпроси

Имам въпроси. Как да получа допълнителна информация?
Екипът ни е на Ваше разположение на [email protected] и на телефон ‭0894 249 831‬.

Начинаещ съм, не притежавам предишен опит. Подходящ ли е курсът за мен?

Повечето курсове са насочени за напълно начинаещи и хора без опит. Не са Ви необходими предварителни познания по съответната дисциплина. Обученията започват с теоретическо и практическо преподаване на най-основните компоненти, нужни, за да се научите да работите като професионалист.

Какво е необходимо, за да премина успешно курс?

Всеки курсист може да бъде успешен в курсовете на UAcademy, от Ваша страна са необходими само желание и усилия. Трябва да отделяте достатъчно време за поставените упражнения, за четене и подготвяне на домашните задачи. Скоростта на усвояване на теорията и овладяване на практическите упражнения варира при различните хора, но определящи за успеха са постоянството и дисциплината в хода на обучението. Разпространено е схващането, че програмирането, дизайна и бизнеса са свързани с изключително добри знания по математика. Това е погрешно. Решаващо значение в тези области има малко математика и много логическото мислене.

Може ли курсът да се съвместява с работа на пълен работен ден?

Да, предлагаме вечерни и съботни-неделни обучения (с начален час 18:30 или 19:00 часа), които са съобразени с работния график и са удобни и достъпни за хора на пълен работен ден.

Обръща ли се индивидуално внимание за всеки курсист по време на обучението?

Да, индивидуалното внимание и подходкъм всеки курсист е характерна черта в нашата работа. Обученията ни са в компактни групи от хора, като по този начин осигуряваме контакт до преподавателя и възможност за индивидуално отношение при теоретичните обяснения и преодоляването на евентуални затруднения в практическите задания.

Завършил съм образованието си отдавна, не съм изучавал техническа специалност. Има ли перспективи пред развитието ми в IT сферата?

Единственото, което е от значение за работата в IT сферата, са вашите знания и умения. Има безброй примери за добри специалисти с успешна и дългогодишна кариера, които нямат техническо образование. По същия начин стои въпросът за възрастта. При необходимата мотивация от страна на всеки човек да се учи и развива в нова област, възрастта не е препятствие пред успеха.

След преминаването на този курс ще започна ли работа в IT сферата ?

Това е вероятно, но няма как ние да Ви го обещаем. Има редица примери за курсисти, които са придобили необходимите умения и са намерили работа благодарение на курсовете. Съществуват и обратните случаи, при които те не са полагали необходимите усилия и са оставали под необходимото ниво за професионална реализация. Вашият успех зависи от вас самите! Ние Ви даваме гаранцията на UAcademy за висококачествено и професионално обучение, което е незаменимо предимство за Вас и ще Ви даде реални шансове за реализация в IT сферата. Останалото зависи от Вас!

Няма обявени дати и график за нова група. Кога ще започне отново обучението?

Ако към момента нямаме обявена конкретна дата за нова група и график на занятията, те скоро ще бъдат публикувани. Проверете в раздела ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИ, където посочваме приблизителното начало на предстоящия курс. Най-удобният за Вас начин да бъдете своевременно уведомени за предстоящите курсове е с попълване на заявката за записване (или уведомяване за нова група), с натискане на бутона ЗАПИШИ СЕ. Ще получите имейл и SMS при обявяване на начална дата за курса и ще разполагате с достатъчно време, за да решите дали да се включите в него. Освен това, за други новини и събития, следете и нашата страница във facebook.

Кой лектор ще води курса ми?

Ние Ви гарантираме, че всички преподаватели в UAcademy разполагат с богат опит в сферата на софтуерните технологии и към момента продължават да прилагат професионално знанията и уменията си.

Ще ме свържете ли с фирми, където мога да започна стаж или работа след края на курса?

Имаме такава практика, от която се възползват курсистите с високо ниво на представяне. Поддържаме контакти с IT компании в страната, но въпреки това няма как да ви обещаем, че ще ви препоръчаме на компания, която в настоящия момент проявява интерес към нови работни кадри. Ще Ви насочим и ще се опитаме да намерим подходящата за Вас първа работа. Допълнително удобство и преимущество за нашите курсисти също е сътрудничеството ни с някои от водещите агенции за подбор на IT професионалисти в България.

Има ли изисквания за лаптопа, с който ще идвам на занятията?

Не е необходимо да притежавате мощен лаптоп. Всеки съвременен лаптоп, без значение дали е скъп или мощен, ще Ви бъде напълно достатъчен за изпълнение на поставените в курса задачи.

Ще пропусна няколко занятия в хода на курса, това проблем ли е?

Въпреки, че не е препоръчително, на всеки може да се наложи да пропусне някое занятие. През системата за електронно обучение, Вие ще имате достъп до всички учебни материали, ще можете да се запознаете с пропуснатия материал и да се подготвите своевременно за следващото занятие. При необходимост, преподавателят ще Ви обърне специално внимание, за да Ви даде необходимите пояснения и да Ви помогне да наваксате пропуснатото.

Трябва ли да владея английски език и ако да, на какво ниво?

Английският е най-популярният език в IT сферата и Ви е необходим, защото всеки софтуер, с който ще работите след курса, е на английски. За да се справите с курса Ви е необходимо поне основно ниво на английски език. Достатъчно е да разбирате написан английски текст и да можете да работите добре с операционната система на компютъра ви на английски език. Тоест, необходимо е добро разбиране на базов технически английски език. Добрият говорим език и произношението нямат отношение към възприемането на материала. Те са предимства, които Вие ще можете да развиете впоследствие в подходящата среда.

След края на този курс, ще ми препоръчате ли други курсове, с които да продължа обучението си?

Да, може да получите консултация на на [email protected] или ни потърсете на телефон 0886 985 532.

До кога мога да се запиша?

Записването се осъществява с внасяне на таксата с банков превод или в брой в офиса на UAcademy и попълване на съответните документи за записване най-късно един ден преди началото на курса. Тъй като съществува вероятност от заемане на местата в групата преди началото на курса, не Ви съветваме да оставяте записването за последния момент. Самото попълване на формата за записване не ви гарантира запазено място в групата. Все пак, ако имате някакви препятствия относно внасянето на таксата и записването в дадения срок, потърсете ни на посочения телефон или email и ние ще намерим удобно за Вас решение.