Scroll to top
Обратно
SEO Начинаещи Предстоящи групи

SEO Курс – февруари 2019

  • Цена: 200 лв. / курс

  • Продължителност: 4 седмици

  • Занятия: 2 занятия по 2 часа седмично

  • Сертификат: UAcademy

  • Хорариум: 16 часа по 60 минути

Scroll

Нова група ще стартира на: 16.02.2019г.
Дни на провеждане: сряда и петък от 18:00 до 22:00 часа.
Цена на курса 400 лева 200 лева.
Оставащи свободни места 7.

Уебсайтът на фирмата Ви не носи печалба? И не знаете какво да правите и към кого да се обърнете? Не можете да си позволите да отделите финанси и да работите с фирми за SEO оптимизация, или просто искате кариера в SEO? Тогава този SEO курс е за Вас!
Курсът SEO в UAcademy е посветен на основите на SEO-оптимизацията и принципите на работа с фирми за SEO оптимизация. След завършване на курсове за обучение, вие ще знаете не само как работят специалистите в областта на SEO, а дори ще можете самостоятелно да развивате продажбите си!

В курса за оптимизация на сайт ще получите не само основните познания по SEO, но също така ще научите как да анализирате работата на сайта, ще научите какви заявки идват на Вашия сайт и кое увеличава продажбите, т.е. води клиенти към Вас.
Сега успешен бизнес без интернет е невъзможен - запишете се за курса по SEO и направете бизнеса си успешен!

Курсът е подходящ за собственици на онлайн магазини, freelancer-и, както и хора, които желаят да се развият в сферата и направят кариера.

Ако планирате частично или изцяло да посветите живота си на SEO оптимизация и да станете професионалист в областта на SEO, но сега правите само първите стъпки, тогава този курс е за вас!

Цена и продължителност
Дни на провеждане: сряда и петък от 12:00 до 14:00 часа - общ хорариум 16 часа. Цена на курса: 400 лева 200 лева.
Краен срок за записване: 14.02.2019г. (възможно е местата да бъдат запълнени преди тази дата)

Такса
Пълният размер на таксата се внася преди началото на курса.

Плащането се извършва с банков превод или в брой в офиса на UAcademy. Ако желаете да заплатите в брой, потърсете ни на телефон ‭0894 249 831‬, за да уточним удобен за Вас час, в който да ни посетите и да заплатите таксата.

Сертификат
Всеки успешно завършил курса ще получи сертификат от UAcademy, който е добре разпознаваем сред IT компаниите в България.

Съдействие при започване на работа в IT сферата
Курсистите, които покажат добри резултати в хода на курса и на зададените проекти, ще получат съдействие от страна на UAcademy за започване на работа в IT сферата, чрез фирми, които разчитат на обучените в академията курсисти, или професионални контакти на хора от екипа ни.

ЗАПИШИ СЕ

Програма

1. Въведение в SEO. От къде да започнем и как да мислим, за да сме успешни? Теоретична част.
2. Необходими инструменти за SEO, първоначални умения и колко струва да започнем? Теоретична част.
3. Първоначален анализ на конкуренцията и предварително планиране спрямо нивото на опит. Теоретична част.
4. Задълбочен анализ на конкуренцията. Употреба на инструменти за анализ на ключови думи и анализ на линк профил. Практическа част.

5. Всичко за on-page SEO и вътрешна структура на сайта. Silo-структури. Често срещани грешки. Теоретична част.
6. Цялостно on-page SEO на WordPress сайт. Практическа част.
7. Off-page SEO. Link building. Теоретична част.
8. Off-page SEO. Link building. Практическа част.

Заявка за записване

(или уведомяване за нова група)

Отговори на

Често задавани въпроси

Имам въпроси. Как да получа допълнителна информация?
Екипът ни е на Ваше разположение на [email protected] и на телефон ‭0894 249 831‬.

Начинаещ съм, не притежавам предишен опит. Подходящ ли е курсът за мен?

Повечето курсове са насочени за напълно начинаещи и хора без опит. Не са Ви необходими предварителни познания по съответната дисциплина. Обученията започват с теоретическо и практическо преподаване на най-основните компоненти, нужни, за да се научите да работите като професионалист.

Какво е необходимо, за да премина успешно курс?

Всеки курсист може да бъде успешен в курсовете на UAcademy, от Ваша страна са необходими само желание и усилия. Трябва да отделяте достатъчно време за поставените упражнения, за четене и подготвяне на домашните задачи. Скоростта на усвояване на теорията и овладяване на практическите упражнения варира при различните хора, но определящи за успеха са постоянството и дисциплината в хода на обучението. Разпространено е схващането, че програмирането, дизайна и бизнеса са свързани с изключително добри знания по математика. Това е погрешно. Решаващо значение в тези области има малко математика и много логическото мислене.

Може ли курсът да се съвместява с работа на пълен работен ден?

Да, предлагаме вечерни и съботни-неделни обучения (с начален час 18:30 или 19:00 часа), които са съобразени с работния график и са удобни и достъпни за хора на пълен работен ден.

Обръща ли се индивидуално внимание за всеки курсист по време на обучението?

Да, индивидуалното внимание и подходкъм всеки курсист е характерна черта в нашата работа. Обученията ни са в компактни групи от хора, като по този начин осигуряваме контакт до преподавателя и възможност за индивидуално отношение при теоретичните обяснения и преодоляването на евентуални затруднения в практическите задания.

Завършил съм образованието си отдавна, не съм изучавал техническа специалност. Има ли перспективи пред развитието ми в IT сферата?

Единственото, което е от значение за работата в IT сферата, са вашите знания и умения. Има безброй примери за добри специалисти с успешна и дългогодишна кариера, които нямат техническо образование. По същия начин стои въпросът за възрастта. При необходимата мотивация от страна на всеки човек да се учи и развива в нова област, възрастта не е препятствие пред успеха.

След преминаването на този курс ще започна ли работа в IT сферата ?

Това е вероятно, но няма как ние да Ви го обещаем. Има редица примери за курсисти, които са придобили необходимите умения и са намерили работа благодарение на курсовете. Съществуват и обратните случаи, при които те не са полагали необходимите усилия и са оставали под необходимото ниво за професионална реализация. Вашият успех зависи от вас самите! Ние Ви даваме гаранцията на UAcademy за висококачествено и професионално обучение, което е незаменимо предимство за Вас и ще Ви даде реални шансове за реализация в IT сферата. Останалото зависи от Вас!

Няма обявени дати и график за нова група. Кога ще започне отново обучението?

Ако към момента нямаме обявена конкретна дата за нова група и график на занятията, те скоро ще бъдат публикувани. Проверете в раздела ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИ, където посочваме приблизителното начало на предстоящия курс. Най-удобният за Вас начин да бъдете своевременно уведомени за предстоящите курсове е с попълване на заявката за записване (или уведомяване за нова група), с натискане на бутона ЗАПИШИ СЕ. Ще получите имейл и SMS при обявяване на начална дата за курса и ще разполагате с достатъчно време, за да решите дали да се включите в него. Освен това, за други новини и събития, следете и нашата страница във facebook.

Кой лектор ще води курса ми?

Ние Ви гарантираме, че всички преподаватели в UAcademy разполагат с богат опит в сферата на софтуерните технологии и към момента продължават да прилагат професионално знанията и уменията си.

Ще ме свържете ли с фирми, където мога да започна стаж или работа след края на курса?

Имаме такава практика, от която се възползват курсистите с високо ниво на представяне. Поддържаме контакти с IT компании в страната, но въпреки това няма как да ви обещаем, че ще ви препоръчаме на компания, която в настоящия момент проявява интерес към нови работни кадри. Ще Ви насочим и ще се опитаме да намерим подходящата за Вас първа работа. Допълнително удобство и преимущество за нашите курсисти също е сътрудничеството ни с някои от водещите агенции за подбор на IT професионалисти в България.

Има ли изисквания за лаптопа, с който ще идвам на занятията?

Не е необходимо да притежавате мощен лаптоп. Всеки съвременен лаптоп, без значение дали е скъп или мощен, ще Ви бъде напълно достатъчен за изпълнение на поставените в курса задачи.

Ще пропусна няколко занятия в хода на курса, това проблем ли е?

Въпреки, че не е препоръчително, на всеки може да се наложи да пропусне някое занятие. През системата за електронно обучение, Вие ще имате достъп до всички учебни материали, ще можете да се запознаете с пропуснатия материал и да се подготвите своевременно за следващото занятие. При необходимост, преподавателят ще Ви обърне специално внимание, за да Ви даде необходимите пояснения и да Ви помогне да наваксате пропуснатото.

Трябва ли да владея английски език и ако да, на какво ниво?

Английският е най-популярният език в IT сферата и Ви е необходим, защото всеки софтуер, с който ще работите след курса, е на английски. За да се справите с курса Ви е необходимо поне основно ниво на английски език. Достатъчно е да разбирате написан английски текст и да можете да работите добре с операционната система на компютъра ви на английски език. Тоест, необходимо е добро разбиране на базов технически английски език. Добрият говорим език и произношението нямат отношение към възприемането на материала. Те са предимства, които Вие ще можете да развиете впоследствие в подходящата среда.

След края на този курс, ще ми препоръчате ли други курсове, с които да продължа обучението си?

Да, може да получите консултация на на [email protected] или ни потърсете на телефон 0886 985 532.

До кога мога да се запиша?

Записването се осъществява с внасяне на таксата с банков превод или в брой в офиса на UAcademy и попълване на съответните документи за записване най-късно един ден преди началото на курса. Тъй като съществува вероятност от заемане на местата в групата преди началото на курса, не Ви съветваме да оставяте записването за последния момент. Самото попълване на формата за записване не ви гарантира запазено място в групата. Все пак, ако имате някакви препятствия относно внасянето на таксата и записването в дадения срок, потърсете ни на посочения телефон или email и ние ще намерим удобно за Вас решение.