Scroll to top
Обратно
Предстоящи групи

Сценарии и Режисура – 11 май 2019

  • Цена: 300 лв./месец

  • Продължителност: 10 седмици

  • Занятия: 2 занятия по 4 часа седмично

  • Сертификат: UAcademy

  • Хостинг: 12 месеца

Scroll
Нова група ще стартира на: 11 май 2019 г.
Дни на провеждане: събота и неделя от 18:00 до 22:00 ч. + часове за практически упражнения
Цена на курса: Редовна цена 600 лева. Цена 480 лв с максимална отстъпка 20% до 30-ти април - промо код REJISURA20PROMO.
Оставащи свободни места: 10.
10% допълнителна отстъпка за ранно записване преди 9-ти май*.
5% допълнителна отстъпка при доведен приятел*
*Допълнителните отстъпки важат само за редовната цена

ЗА КУРСА

I. Сценарии и драматургия

Този модул представлява кратко, интензивно и практически насочено обучение в сценарииното писане, с което ще усвоите основните стъпки и ще навлезете в работата със Celtx в професионална среда най-познатата и използвана програма за сценарино писане в света.

ЦЕЛИ НА КУРСА
В хода на модула, Вие ще се научите да изграждате кино сценарии, както и сценарии за игри, реклами и други. Ще се научите да работите с програма celtx, както и ще усвойте драматургични похвати при различните разработки на сценарии.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?
Този модул дава основните познания и умения за писане на сценарии и е насочен към хора с професионален или непрофесионален интерес към сценарииното писане, драматургия и похвати за писане на различни видове сценарии.

Подходящ е хора без предварителен опит в работата със celtx. За успешното усвояване и прилагане на знанията от курса не са необходими умения, свързани с рисуването, нуждаете се само от въображение, желание и постоянство.

II. Режисура

Този модул представлява кратко, интензивно и практически насочено обучение в режисурата и работата на режисьора с актьорите, с които ще усвоите основните стъпки и ще навлезете в работата на терен в професионална среда.
В хода на курса, Вие ще се научите да работите с акьори през снимачният период както и да контролирате снимачният процес и екипа на терен. Ще се научите да разчитате режисьорски сценарии и да говорите на кинематографичният език.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?
Този модул дава основните познания и умения за работа в предподготвителния период, подготвителния, снимачния и постпродукционният. Насочен е към хора с професионален или непрофесионален интерес към режисурата и създаването на различни филми.
Подходящ е хора без предварителен опит в работата. За успешното усвояване и прилагане на знанията от курса не са необходими умения, свързани със снимането, нуждаете се само от въображение, желание и постоянство.

Изпрати заявка за записване Плати сега и запази място

КОЛКО ВРЕМЕ ОСТАВА ЗА ЗАПИСВАНЕ И КОГА ЩЕ СТАРТИРА ГРУПАТА?
Записването е до 11.05.2019 г. (възможно е местата да бъдат запълнени преди тази дата). Курса започва на 11-ти май 2019 г. и приключва с проект.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЗА ДА СЕ ЗАПИША?
За записване цъкнете ТУК или на бутоните "Изпрати заявка за записване" или "Плати сега и запази място" и следвайте указанията за запиване. След заплаща ще бъдете записани и вашето място ще бъде гарантирано.

КЪДЕ И КОГА СЕ СЪСТОИ КУРСА?
Лекциите и упражненията се провеждат на адрес Бизнес Център Витоша, ет. 1, зала 1 събота и неделя от 18:00 до 22:00 + часове за практически упражнения.

КАКВА Е ФОРМАТА НА ОБУЧЕНИЕ?
Формата на обучение е присъствена - имате възможност да запишете курса присъствено - по този начин усвоявате материала най-добре и имате жива връзка с лектора и реалната работна среда на един реален специалист.
* Задължително е да си носите лаптоп

ЩЕ УСПЕЯ ЛИ ДА ВЗЕМА УСПЕШНО ТЕСТА И ДА ПОЛУЧА СЕРТИФИКАТ?
След обучението полагате изпит под формата на тест, които се състои в зала на UAcademy - при оценка над 4.50 вие получавате официален сертификат, който е добре разпознаваем сред компаниите в България.

КАКВА Е ЦЕНАТА НА ОБУЧЕНИЕ
Цената на курса е 600 лева и пълният размер на таксата се внася преди началото на курса или на две заплащания*.
* Ако доведете приятел или се запишете преди 30-ти април - вие получавате отстъпка от редовната цена**.
*Вноски
Разпределянето на таксата на две заплащания е направено единствено за Ваше удобство. Със записването си на курса, Вие се задължавате да заплатите и останалата част в началото на втория месец от обучението!
**10% отстъпка за ранно записване преди 30-ти април.*
**5% допълнителна отстъпка при доведен приятел.*
*Допълнителните отстъпки важат само за редовната цена

СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА В IT СФЕРАТА
Курсистите, които покажат добри резултати в хода на курса и на зададените проекти, ще получат съдействие от страна на UAcademy за започване на работа в IT сферата, чрез фирми, които разчитат на обучените в академията курсисти, или професионални контакти на хора от екипа ни.

Изпрати заявка за записване Плати сега и запази място

Заявка за записване

(или уведомяване за нова група)

Имате въпрос или желаете да получите консултация?

Имам въпроси. Как да получа допълнителна информация?
Екипът ни е на Ваше разположение на [email protected] и на телефон ‭0894 249 831‬.