Scroll to top
Обратно
Java Предстоящи групи

Програмиране с Java – март 2019

  • Цена: 250 лв. / месец

  • Продължителност: 2 месеца

  • Занятия: 2 занятия по 3 часа седмично

  • Сертификат: UAcademy

  • Хорариум: 76 часа по 60 минути

  • Хостинг: 12 месеца

Scroll

Следващата група ще стартира на: 09.03.2019г.
Дни на провеждане: събота и неделя от 12:00 до 15:00 часа.
Цена на курса: 500 лв.
Оставащи свободни места: 7.

В този курс ще получите основните знания и умения, свързани с програмирането с Java.
След доброто усвояване на преподадения материал, Вие ще придобиете необходимата стабилна основа от знания и практически умения, необходими за бъдещото Ви развитие в сферата на програмирането и за започване на работа като Junior Java Developer.

Цели на курса
Този курс е подходящ за хора без предишен опит в програмирането, които търсят професионално развитие в тази област. Не е необходимо да имате предишни познания в тази област, курсът започва с изучаване и упражняване на основните елементи в програмирането.

За кого е предназначен?
Този курс е препоръчителен още за хора, които вече имат основни познания или опит в програмирането, но желаят да усвоят работата с Java или да усъвършенстват знанията си.

Цена и продължителност
Общата продължителност на курса е 2,5 месеца, като материалът е разпределен в 76 астрономически часа – 19 лекции по 4 часа. Всяка седмица се провеждат занятия от общо 8 астрономически часа (2 пъти по 4 часа). Занятията представляват комбинация от лекции и упражнения, което дава така необходимата практическа насоченост на курса. Цена на курса: 500 лв.

За практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да ползва личен лаптоп. Софтуерът, който ще ползвате в обучението си, е безплатен и не е задължително да разполагате с него преди началото на курса.

Краен срок за записване: 07.03.2019г. (възможно е местата да бъдат запълнени преди тази дата)

Такса
Пълният размер на таксата се внася преди началото на курса или на две заплащания.

Плащането се извършва с банков превод или в брой в офиса на UAcademy. Ако желаете да заплатите в брой, потърсете ни преди това на телефон ‭0894 249 831‬, за да уточним удобен за Вас час, в който да ни посетите и да заплатите таксата.

Сертификат
Всеки успешно завършил курса ще получи сертификат от UAcademy, който е добре разпознаваем в IT компаниите в България.

Съдействие при започване на работа в IT сферата
Курсистите, които покажат добри резултати в хода на курса и на зададените проекти, ще получат съдействие от страна на UAcademy за започване на работа в IT сферата, чрез фирми, които разчитат на обучените в академията курсисти, или професионални контакти на хора от екипа ни.

*Намаление 5%
Ако доведете приятел/и и се запишете в групата, всеки получава по 5% отстъпка. Бивши курсисти с изкаран поне един курс в UAcademy или курсисти, записали повече от един курс, също имат право на 10% отстъпка.

*Вноски
Разпределянето на таксата на две заплащания е направено единствено за Ваше удобство. Със записването си на курса, Вие се задължавате да заплатите и останалата част в началото на втория месец от обучението!

Заявка за записване

(или уведомяване за нова група)

Отговори на

Често задавани въпроси

Имам въпроси. Как да получа допълнителна информация?
Екипът ни е на Ваше разположение на [email protected] и на телефон ‭0894 249 831‬.

Начинаещ съм, не притежавам предишен опит. Подходящ ли е курсът за мен?

Повечето курсове са насочени за напълно начинаещи и хора без опит. Не са Ви необходими предварителни познания по съответната дисциплина. Обученията започват с теоретическо и практическо преподаване на най-основните компоненти, нужни, за да се научите да работите като професионалист.

Какво е необходимо, за да премина успешно курс?

Всеки курсист може да бъде успешен в курсовете на UAcademy, от Ваша страна са необходими само желание и усилия. Трябва да отделяте достатъчно време за поставените упражнения, за четене и подготвяне на домашните задачи. Скоростта на усвояване на теорията и овладяване на практическите упражнения варира при различните хора, но определящи за успеха са постоянството и дисциплината в хода на обучението. Разпространено е схващането, че програмирането, дизайна и бизнеса са свързани с изключително добри знания по математика. Това е погрешно. Решаващо значение в тези области има малко математика и много логическото мислене.

Може ли курсът да се съвместява с работа на пълен работен ден?

Да, предлагаме вечерни и съботни-неделни обучения (с начален час 18:30 или 19:00 часа), които са съобразени с работния график и са удобни и достъпни за хора на пълен работен ден.

Обръща ли се индивидуално внимание за всеки курсист по време на обучението?

Да, индивидуалното внимание и подходкъм всеки курсист е характерна черта в нашата работа. Обученията ни са в компактни групи от хора, като по този начин осигуряваме контакт до преподавателя и възможност за индивидуално отношение при теоретичните обяснения и преодоляването на евентуални затруднения в практическите задания.

Завършил съм образованието си отдавна, не съм изучавал техническа специалност. Има ли перспективи пред развитието ми в IT сферата?

Единственото, което е от значение за работата в IT сферата, са вашите знания и умения. Има безброй примери за добри специалисти с успешна и дългогодишна кариера, които нямат техническо образование. По същия начин стои въпросът за възрастта. При необходимата мотивация от страна на всеки човек да се учи и развива в нова област, възрастта не е препятствие пред успеха.

След преминаването на този курс ще започна ли работа в IT сферата ?

Това е вероятно, но няма как ние да Ви го обещаем. Има редица примери за курсисти, които са придобили необходимите умения и са намерили работа благодарение на курсовете. Съществуват и обратните случаи, при които те не са полагали необходимите усилия и са оставали под необходимото ниво за професионална реализация. Вашият успех зависи от вас самите! Ние Ви даваме гаранцията на UAcademy за висококачествено и професионално обучение, което е незаменимо предимство за Вас и ще Ви даде реални шансове за реализация в IT сферата. Останалото зависи от Вас!

Няма обявени дати и график за нова група. Кога ще започне отново обучението?

Ако към момента нямаме обявена конкретна дата за нова група и график на занятията, те скоро ще бъдат публикувани. Проверете в раздела ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИ, където посочваме приблизителното начало на предстоящия курс. Най-удобният за Вас начин да бъдете своевременно уведомени за предстоящите курсове е с попълване на заявката за записване (или уведомяване за нова група), с натискане на бутона ЗАПИШИ СЕ. Ще получите имейл и SMS при обявяване на начална дата за курса и ще разполагате с достатъчно време, за да решите дали да се включите в него. Освен това, за други новини и събития, следете и нашата страница във facebook.

Кой лектор ще води курса ми?

Ние Ви гарантираме, че всички преподаватели в UAcademy разполагат с богат опит в сферата на софтуерните технологии и към момента продължават да прилагат професионално знанията и уменията си.

Ще ме свържете ли с фирми, където мога да започна стаж или работа след края на курса?

Имаме такава практика, от която се възползват курсистите с високо ниво на представяне. Поддържаме контакти с IT компании в страната, но въпреки това няма как да ви обещаем, че ще ви препоръчаме на компания, която в настоящия момент проявява интерес към нови работни кадри. Ще Ви насочим и ще се опитаме да намерим подходящата за Вас първа работа. Допълнително удобство и преимущество за нашите курсисти също е сътрудничеството ни с някои от водещите агенции за подбор на IT професионалисти в България.

Има ли изисквания за лаптопа, с който ще идвам на занятията?

Не е необходимо да притежавате мощен лаптоп. Всеки съвременен лаптоп, без значение дали е скъп или мощен, ще Ви бъде напълно достатъчен за изпълнение на поставените в курса задачи.

Ще пропусна няколко занятия в хода на курса, това проблем ли е?

Въпреки, че не е препоръчително, на всеки може да се наложи да пропусне някое занятие. През системата за електронно обучение, Вие ще имате достъп до всички учебни материали, ще можете да се запознаете с пропуснатия материал и да се подготвите своевременно за следващото занятие. При необходимост, преподавателят ще Ви обърне специално внимание, за да Ви даде необходимите пояснения и да Ви помогне да наваксате пропуснатото.

Трябва ли да владея английски език и ако да, на какво ниво?

Английският е най-популярният език в IT сферата и Ви е необходим, защото всеки софтуер, с който ще работите след курса, е на английски. За да се справите с курса Ви е необходимо поне основно ниво на английски език. Достатъчно е да разбирате написан английски текст и да можете да работите добре с операционната система на компютъра ви на английски език. Тоест, необходимо е добро разбиране на базов технически английски език. Добрият говорим език и произношението нямат отношение към възприемането на материала. Те са предимства, които Вие ще можете да развиете впоследствие в подходящата среда.

След края на този курс, ще ми препоръчате ли други курсове, с които да продължа обучението си?

Да, може да получите консултация на на [email protected] или ни потърсете на телефон 0886 985 532.

До кога мога да се запиша?

Записването се осъществява с внасяне на таксата с банков превод или в брой в офиса на UAcademy и попълване на съответните документи за записване най-късно един ден преди началото на курса. Тъй като съществува вероятност от заемане на местата в групата преди началото на курса, не Ви съветваме да оставяте записването за последния момент. Самото попълване на формата за записване не ви гарантира запазено място в групата. Все пак, ако имате някакви препятствия относно внасянето на таксата и записването в дадения срок, потърсете ни на посочения телефон или email и ние ще намерим удобно за Вас решение.